• След като направите вашата поръчка ще получите имейл за потвърждение възможно най-скоро. Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy в цяла България до вратата на клиента или до офис на куриерската фирма в максимално кратък срок след потвърждаване на поръчката по имейл (обикновено в рамките на до 5 работни дни). Ако желаете доставка на продукти до офис на куриера можете да отбележите желаният офис в полето за адрес на доставка. Ако доставката е приета се счита, че е доставена без забележки.

Важно: доставката на продукти е гарантирана в рамките на наличните складови наличности. Ако един или повече продукти не са налични, ще се свържем с вас по телефона или по електронна поща за промяна на поръчката или комуникацията на времето за доставка

Цени на доставка:

Цената на доставката е еднаква за цялата страна:

– за поръчка до 79.99 лв.- 7.99 лв.

– за поръчка над 79.99 лв. – безплатна доставка.

Обработка на поръчките 

Експедицията на поръчките към куриер се извършва в рамките на до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката, в зависимост от времето на получаване на поръчката.

Запазваме си правото да не изпълним поръчка, направена през интернет магазина, ако предоставените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока.